SHUEM SHAMANIC HEALING
Het sjamanisme is een eeuwenoude methode van bewustzijnsontwikkeling en healing die ingrijpt bij de oorzaken van emotionele disbalans en psychologische problemen. Shuem Shamanic Healing geeft healing, meditatie, cursus en training op een praktische wijze. Het is gericht op de ontwikkeling van een basis van vertrouwen en innerlijke rust, die in het dagelijkse leven ervoor zorgt dat wij beter het hoofd kunnen bieden aan veeleisende omstandigheden en vaak ook meer levensvreugde ervaren.

Shuem Shamanic Healing biedt zowel online cursussen als training op locatie (met name in Amsterdam). Ook bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor individuele healingsessies.

In alle aanbod komt transformatie van vastgezette patronen aan bod. Dit kan in healing, maar ook door sjamanistisch reizen, of bijvoorbeeld aandachttraining.

Met name die laatste - aandachttraining - komt overal in terug. Aandacht is namelijk de 'energie' waarmee wij onze werkelijkheid creëren. Normaliter zijn we ons er nauwelijks van bewust en gaat onze aandacht mee met iedere gedachte die opkomt, ieder geluid dat we horen en ieder gevoel dat zich aandient. Dit zorgt ervoor dat wij vaak sterk verspreid zijn en ons nauwelijks bewust van het huidige moment; dat waar ons leven zich daadwerkelijk afspeelt.

Wie meester is over zijn aandacht, is meester over zijn leven.

Andere onderwerpen zijn sjamanistisch reizen, aura- en chakra healing en Reset Meditatie.

Alle cursussen, meditaties en healing worden gegeven door Stefan Wils. Hij werkt al bijna twintig jaar als healer en brengt zijn ervaring over in de cursussen en trainingen. Hij weet dit op nuchtere en humorvolle wijze te doen.