SADHAKA - CREATIEVE EN YOGA VAKANTIES IN FRANKRIJK
Sadhaka, een kleinschalige vakantie-organisatie in Midden Frankrijk voor creatieve en spirituele cursussen, is meer dan een vakantie alleen. De creatieve- en yogacursussen zijn gericht op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Een cursus bij Sadhaka is een samenzijn waarbij iedereen een belangrijk onderdeel uitmaakt van het geheel, waar je met je aanwezigheid een bijdrage levert, waardoor je met meer naar huis gaat dan alleen een fijn vakantiegevoel.

Het Franse landleven, de zon, de rust en de prachtige natuur bieden de ideale omgeving om echt van je vakantie te genieten en inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien.

Sadhaka biedt o.a. Yoga trainingen Bewustzijn, een Tantra Yoga cursus, Kunst weken, Glas-in-lood cursussen en gecombineerde workshops waarin je kunt mozaïeken, schilderen, beeldhouwen, sieraden maken, yoga beoefenen, leren mediteren, djembee spelen, een massage ondergaan en meer...

Prijs v.a. € 420,- all in (dus inclusief cursusgeld, verblijf en drie maaltijden per dag). Via het reisforum kun je samen reizen met andere cursisten. Twee keer zo gezellig, het spaart het milieu en je reiskosten. De cursuslocatie van Sadhaka in de zomer, is een accommodatie met 1 tot 6 persoons kamers en een natuurcamping, gelegen aan een prachtig meertje met schoon zwemwater.

In Nederland organiseert Sadhaka diverse yoga en creatieve weekenden.
mail ons
0033.0980762430