CREAMUNDO - ROZENGEUR & MANESCHIJN
LéRAN ARIèGE • Voor wie? Voor alle vrouwen die benieuwd zijn naar zichzelf...
Word je zodanig opgeslorpt door de dagdagelijkse beslommeringen en heb je geen tijd meer voor jezelf ? Je weet niet meer wie je bent of wat je wil. Alles is een sleur en je ziel schreeuwt om gehoord te worden ? Je voelt dat er iets mag veranderen en je wil wel maar weet niet (meer) hoe ? Of heb je gewoon behoefte om vreugde en verdriet te delen met gelijkgestemden? Allen van harte welkom!

Doel van deze themaweek: Je innerlijke kracht her-ont-dekken en terug verbinden met je ‘eigen’ wijsheid. We gaan op zoek naar de disbalans van de oerritmes uit natuur die ook in ons aanwezig zijn ‘water, aarde, vuur, lucht’ en reiken tools aan om deze op een speelse & creatieve manier weer in balans te brengen.

Wat gebeurt er tijdens deze themaweek?
We gaan ons terug verbinden met onze ware natuur en we laten ons inspireren door het krachtige 'katharen- gebied'. We geven ons over aan de ‘flow’, volgen ons eigen ritme, dit betekent ook voldoende ruimte en tijd om te kunnen genieten, dus zal er naast het aanbod van onze workshops ook voldoende tijd zijn om bijvoorbeeld gewoon te ontspannen aan ons zwembad of lekker te kuieren op de 'marché nocturne' van het dorp.

De workshops die aangereikt worden zijn gericht op ‘creativiteit, bewustzijn & beweging, zodanig dat je eigen energie vrij kan stromen.

Lose your mind and come to your senses (Fritz Perls) Just 'flow….'
mail ons
0033.056 103 88 81
Avenue de Mathil 25
09600 Léran Ariège, Frankrijk
breng me hierheen