NYINGMA CENTRUM NEDERLAND
AMSTERDAM • Nyingma Centrum Nederland is een Tibetaans Boeddhistisch centrum in Amsterdam. De Nyingma traditie is de oudste traditie binnen het Tibetaans Boeddhisme. Onder leiding van Hoofd Lama Tarthang Tulku werkt zij aan het behoud van de Boeddhistische cultuur in het oosten en aan het toegankelijk maken van de wijsheid van de Dharma in het westen.

Tarthang Tulku ontwikkelt lesprogramma’s en schrijft boeken die speciaal gericht zijn op de westerse mens.

Nyingma Centrum Nederland biedt lesprogramma’s aan in Kum Nye Tibetaanse Yoga, meditatie, Boeddhistische psychologie, Ruimte, Tijd, Kennis visie, Boeddhisme en Skillful Means. Elk op hun eigen manier geven ze een ingang tot de rijkdom en de wijsheid van het onderricht.

Boeddhistische beoefening beperkt zich niet tot meditatie op een kussentje. Kenmerkend voor Nyingma is het accent op beoefening in het dagelijks leven.
De online-trainingen op deze website zijn speciaal ontwikkelde lesprogramma's van Tarthang Tulku die de mogelijkheid vergroten om ook buiten het centrum in Amsterdam gericht vanuit je huis en/of werkplek te trainen. Ze zijn zowel geschikt voor cursisten die voor het eerst deelnemen aan programma's van Nyingma Centrum Nederland, als voor ervaren cursisten die hun training willen verdiepen en integreren in het dagelijks leven.
Reguliersgracht 25
1017 LJ Amsterdam, Nederland
breng me hierheen