NAMASTE WEEKEND INDIA MET HART EN ZIEL BELEVEN 27 - 28 JULI 2024

JULY

27&28
NEVELE • We, Johan en Lieve, hebben beide meer dan 25 jaar ervaring met de Indische cultuur, het Hindoeïsme, met mantra's en Indische rituelen. We delen dit dan ook graag in ons centrum, en voelen dat het tijd is om een weekend te organiseren dat dit alles samen brengt.Door de vele reizen door India en het beoefenen van het Hindoeïsme hebben we doorheen de jaren rijkelijk op alle vlakken vele zegeningen mogen ontvangen. Met dit tweedaagse festival willen we jullie onderdompelen in de Indische manier van leven, chanten, bidden, rituelen, zingen, devotie, spirituele leraren, wierook, koken en gebruiken.We hebben veel geleerd op dit pad, ook van de misvattingen. Als je deze cultuur beter zal leren kennen zal je ook hun gebruiken gemakkelijker leren te begrijpen. Zelfs binnen de Indische Hindoe cultuur zijn er door de uitgestrektheid van het land vele andere opvattingen, andere talen, andere gebruiken, ook in de keuken. We verheugen ons jullie mee te nemen in ons verhaal, hoe het ons heeft gevormd en ook hoe we het leren gebruiken hebben in het dagdagelijkse leven.Het is een manier om vreugdevol in overgave te leren komen met de prachtige goden, voor wat ze staan en hoe ze te gebruiken in je dagelijkse gewoonten.

Het is een basis van Karma (de wet van handelen), bhakti (de wet van devotie) en Jnana (de wet van het intellect) yoga die zal doorgegeven worden.

​Hou je van culturen of wil je andere culturen leren kennen?

Het kan een goede opstap zijn voor wie naar India op reis wil gaan of om de Indische innerlijke rijkdom opnieuw te beleven.

Voor zowel beginners als mensen met ervaringen.

Het zal een uitzonderlijk mooi weekend worden, vol vreugde en zegeningen voor het lichaam, hart en ziel.Het was voor ons het begin van een nieuw leven, een andere bewustwording, integratie van spirituele handelingen die ons innerlijk verrijkten.

Op onze vele reizen hebben we heel veel mogen leren, maar ook door de vele Seva projecten die we in volle overgaven hebben georganiseerd of hebben aan meegewerkt. Vandaar dat we jou deze mooie ervaringen zelf willen laten beleven.
mail ons
0032.485 32 79 41
Bijlkenstraat 2
9850 Nevele
breng me hierheen