LEVEN VANUIT KRACHT & PASSIE
De opzet van dit atelier

Wij werken gedurende 6 bijeenkomsten van 4 uur en een afsluitende dag aan jouw persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en heling. Je brengt eigen thema’s in waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt en die je graag opgelost wilt hebben. Opgelopen trauma’s, angsten, beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties uit je verleden brengen wij zoveel mogelijk aan de oppervlakte, zodat ze getransformeerd kunnen worden. Wij gebruiken daar jouw innerlijke Zielskwaliteit voor, aangezien deze het vermogen heeft jou in je ‘volwassenheid’ te zetten en je te laten leven vanuit innerlijke kracht en passie. Een atelier waaraan een klein groepje mensen deelneemt, zodat wij goed de diepte kunnen ingaan met elkaar en elkaar kunnen bekrachtigen en ondersteunen.

Wat gaat het atelier je opleveren?

Je zult meer vanuit je hart gaan leven, wat minder stress en meer rust en plezier gaat geven. Je handelt in je volwassen leven meer vanuit je eigen autonomie, kracht en passie. Je zult je vrijer voelen, omdat veel emoties losgelaten en getransformeerd zullen zijn. Je krijgt een positiever zelfbeeld en beperkende overtuigingen over jezelf zullen een stuk minder zijn. Je gaat onderscheid kunnen maken tussen het handelen vanuit je kracht, of vanuit de emoties van het niet geheelde innerlijk kind in jou.

De investering:

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aan zichzelf te werken, vragen wij een bijdrage naar inkomen. Voor mensen die minder dan modaal verdienen, is de investering € 425,- en als je een inkomen hebt van meer dan modaal, dan vragen wij € 625,-. Als het je helpt dan kan in 3 termijnen betaald worden. Mocht de bijdrage écht een probleem zijn, dan is een aangepast bedrag naar vermogen bespreekbaar.

Waar & wanneer?

Het Great White Whale Center
Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek (naast Antwerpen) België

6 Woensdagen van 18.00 - 22.00 uur:
7 & 21 sept, 5 & 19 okt en 2 & 16 nov

1 Afsluitdag: Zondag 4 dec van 10.00 - 17.00 uur


Op de website vind je meer informatie over Rob.
Inschrijven kun je doen per mail naar: info@robderksen.nl
mail ons
0031.06 1479 8170