GRATIS INTRODUCTIE AVOND: TAO CHANG HEALING RETREAT

MAART

1
VRIJDAG
ANTWERPEN • Tao Chang is een Tao Healingveld
voor healing en succes voor heel het leven

Miljoenen mensen zijn bezorgd over de mensheid en de conditie van onze planeet. In het laatste decennium hebben we steeds meer natuurrampen en meer emotionele onbalans kunnen waarnemen. In de Verenigde Staten is zelfmoord de derde belangrijkste doodsoorzaak van jongeren tussen 10 en 24 jaar. Een wereldwijd overzicht van middelbare scholieren wees uit dat 16% van de studenten serieus zelfmoord had overwogen. 13% daarvan had een plan gemaakt en 8% gaf aan een poging te hebben ondernomen hun leven te beëindigen in de twaalf maanden voorafgaand aan het rapport. Zware depressie is een veelvoorkomend mentaal probleem waar pubers mee te maken hebben.
Tijdens de eerste acht maanden van 2013 waren in België 1.352.378 mensen in behandeling voor problemen in verband met depressie. Dat is 12,1 procent van de bevolking. Www.geestelijkgezondvlaanderen.be/feiten-cijfers meldt dat het aantal zelfdodingen is gelijk aan respectievelijk 17, 24 en 14 zelfdodingen per 100.000 inwoners in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Vlaanderen bevindt zich hiermee 1,5 keer hoger dan het Europese gemiddelde.

In deze historische tijd blijft de opwarming van de aarde steeds maar doorgaan. Natuurrampen en politieke en economische uitdagingen zijn toegenomen. Oorlog, oude en nieuwe overdraagbare ziektes en veel meer uitdagingen in elk aspect van het leven hebben grote bezorgdheid doen ontstaan voor de mensheid en alles wat bestaat.

In deze bijzonder tijd is op aarde de Tao Chang (道场, Source Field) gecreëerd. De Tao Chang wordt gevormd door een cirkel van Tao kalligrafieën. Elke Tao kalligrafie is geschreven op een unieke wijze en bezit buitengewone eigenschappen.

Kalligrafie is een van de meest geëerde fijne kunstvormen in de Chinese cultuur en ook in andere landen. Over de hele wereld hebben mensen al kunnen genieten van de verfijndheid, schoonheid, de liefde, vreugde en meer van de kalligrafieën.

Met: David Lusch, Tao Chang Grandmaster en Master Teacher; Irene Pool, Tao Chang Master en Master Teacher
Wanneer: Vrijdag – 19:30 – 22:00 uur

Locatie: Ramada Plaza Hotel, Desguinlei 94, B-2018 Antwerpen, België
Kosten (deelname in persoon / deelname via webcast): gratis
Ramada Plaza Hotel, Desguinlei 94
2018 Antwerpen
breng me hierheen