BEWUST-ZIJN OP VAKANTIE
LOVENDEGEMWil jij ook op vakantie met jezelf?

Een bewustwordingsweek is even stilstaan bij jezelf. Onder professionele begeleiding en aan de hand van meditatietechnieken en oefeningen leer je jezelf verkennen. Je ontdekt wat je energie geeft en hoe je je kan opladen. Je neemt even afstand van het dagelijkse leven en krijgt verfrissende inzichten in wat je drijft en waar je je levenspad kan bijsturen. Maar bewust-zijn op vakantie is ook genieten en uitrusten, tijd en ruimte nemen voor jezelf en antwoorden zoeken op je vragen.

Voor wie?

Voor iedereen die even wil reflecteren over wat belangrijk is. Voor wie zichzelf wil opladen en vernieuwen, actief op zoek wil gaan naar geluk, wil ontspannen, wil nadenken over hindernissen, en vooral meer genieten!

Praktisch

We verblijven op de prachtige boerderij De Turfhoeke in Gorredijk. Er is zoveel comfort dat je niet anders kan dan er bewust van genieten.
De groep bestaat uit 12 tot max. 18 personen. We voorzien een bewustwordingsprogramma voor één à twee dagdelen. (De ochtend en soms een avond).
Wat kan je verwachten?

Een gevarieerde bewustwordingsweek met lichaamswerk, meditaties, dans, creativiteit, opstellingswerk, film, deelrondes aan de hand van enkel thema’s zoals je innerlijk kind, je schaduw, geven-nemen-balans, het Leven vieren. Ontspanning, uitrusten en vakantie blijven de essentie, dus we houden het licht.

Je kan ook deelnemen aan een aantal ontspannende activiteiten (zeilmiddag, avond wadlopen en de zon zien ondergaan, fietsen, eventueel een Friese Paardenstoeterij). En er is natuurlijk tijd vrij voor niksen, luieren, wandelen …
Wielmakersveld 10
9920 Lovendegem
breng me hierheen