AYAHUASCA CEREMONIES
BUSSUM • Het Ayahuasca Centre is dé plek in Nederland waar je onder zeer deskundige begeleiding en met de focus op persoonlijke toewijding aan een Ayahuasca ceremonie deel kunt nemen. Doordat wij bewust kiezen voor een kleinschalige setting krijg jij alle aandacht die je nodig hebt. Voor, tijdens en na de ceremonie zijn wij beschikbaar om jou te ondersteunen op jou pad. Wij werken met kleine groepen (maximaal 4 personen of maximaal 12 personen), maar wil je liever individueel begeleid worden, dan kan dat ook.

Wij verwelkomen je graag in ons knusse ceremonieruimte direct gelegen aan ons huis. Wij zijn gelegen in Het Gooi, direct aan een prachtig natuurgebied. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan om bij jou thuis een veilige dagceremonie te volgen. Dit kan alleen, met een partner of met goede vriend(en) Afhankelijk van jouw wensen en capaciteit van de beschikbare ruimte, kijken wij samen naar wat er mogelijk is.

Het Centre is opgericht door Robin. Al meer dan tien jaar werkt hij met ‘Madre Ayahuasca. Dankzij zijn ervaring staat hij bekend als een man die met compassie en betrokkenheid mensen ondersteunt in hun proces. Daarbij zal hij tijdens een Ayahuasca ceremonie altijd zorgen voor een veilige en rustige bedding. Robin is opgeleid tot Ayahuasquero en Procestherapeut. Ook is hij medeoprichter van PENVA, de eerste Europese opleiding tot Ayahuasquero.
Robin wordt ondersteund door een team van ervaren, toegewijde begeleiders. Wil je meer weten over het team?
Neem dan een kijkje op onze site.

Dank voor je aandacht.
mail ons
0031.(0)35 622 68 79
Bussum, Nederland
breng me hierheen