ATMA REIZEN
Ben jij op zoek naar een spirituele reis die jouw leven verrijkt?

Wil jij de hoge energie op heilige krachtplaatsen echt ervaren in de tempels of bergen van India, Egypte of Peru? Tempels gebouwd in vroegere tijden waarin mensen in een hoger bewustzijn samenleefden. Je komt op krachtplekken waar toeristen niet komen of gewoonweg niet zien. In alle rust kun jij je in meditatie verbinden met deze hoge energie en in je opnemen. In plaats van in sneltrein vaart langs tempels en krachtplaatsen te sjezen.

Wil je graag op reis met mensen die ook met spirituele ontwikkeling en energie bezig zijn? Het is fijn tijdens de spirituele reis met gelijkgestemden je te verbinden met de hogere energieën. Hoge energieën stromen door je heen en raakt aan wat in jou kan worden getransformeerd. Het gezamenlijk verbinden met de energieën brengt heling voor jezelf en het geheel. Hoe mooi is dat! En het is mogelijk met de groep in eenheid, in het moment nu te zijn.

Mensen die eerder meegingen hadden het gevoel 2 maanden op spirituele reis te zijn geweest, in plaats van 13 dagen. ☺

Na de spirituele reis is er meer beweging en stroming in je leven. Ervaringen van spirituele reizigers zijn:
• Een vrouw vertelde dat de relatie met haar man en kinderen is verbeterd.
Meer in zachtheid, minder in spanning!
• ‘Na de spirituele reis kwam er in ene een stroom aan nieuwe cliënten in mijn psychotherapie praktijk.’
• Een project op het werk wat voor de spirituele reis nog ‘vast’ zat, kwam na de spirituele reis in een stroomversnelling.

Dat is wat een spirituele reis met je kan doen. Natuurlijk ook dat je prachtige natuur en tempels ziet, veel beleeft en geniet. Een reis die jouw leven verrijkt!